Vrouwen die mannen pijpen geile carolien

vrouwen die mannen pijpen geile carolien

Daarom belde ik zijn moeder maar, de welbekende Caroline Tensen. Ik ken haar zoon al van kleins af aan en was, net zoals vele vrienden van Bob, kind aan huis. Hoi Caroline, zei ik, is Bob toevallig bij jou in de buurt?

Ben jij toevallig in de buurt? Geen probleem hoor, zei ik, ik pik je wel even op! Ze stapte in en gaf mij twee zoenen op de wang. Bedankt dat je mij thuis wilt brengen, scheelt weer een taxi, zei ze. Wat zag ze er weer goed uit zeg! Een mosgroen strak jurkje tot boven haar knieën. Het zat eveneens strak om haar heerlijke grote borsten en het setje werd afgemaakt met hoog gehakte zwarte pumps. Naarmate ik ouder werd, werd ik steeds meer opgewonden van Caroline.

Als kind let je daar niet zo op maar naarmate de hormonen in je lichaam toenemen, heb ik me regelmatig afgetrokken op Caroline. Ik was nu net 20 dus jullie begrijpen dat ik flink aan het stuiteren was. Eenmaal aangekomen bij haar appartement vroeg ze of ik nog iets wilde drinken.

Ik liep achter haar aan en had een heerlijk uitzicht op haar volle kont die wiebelde bij elke stap die ze zette op haar hoge hakken. We liepen de keuken in en ze schonk wat te drinken voor mij in. Hoe is het nu met je? Vorige week op de klippen gelopen, antwoordde ik treurig, wetende dat Caroline ook midden in een scheiding lag.

Ik keek sip naar de grond om het hele tafereel net iets meer te dramatiseren. Aah lieverd, zei ze troostend, kom maar hier daar weet ik alles van. Ze omhelsde me stevig en ik voelde haar heerlijke borsten tegen mijn borstkas drukken. Ik omhelsde haar ook en hoopte alleen maar dat Caroline mijn stijve lul niet zou voelen door mijn broek heen tegen haar buik aan.

Ik weet niet wat mij bezielde maar mijn hand ging langzaam automatisch naar haar billen en ik wreef over haar lekkere kont. O sorry Caroline, dat ging helemaal vanzelf, antwoordde ik maar bleef zachtjes over haar billen wrijven. Zoek je troost soms? Ik voelde mijn keiharde lul tegen haar buik kloppen. Zo te voelen volgens mij wel, antwoordde ze de vraag zelf en ging met haar hand naar mijn kruis.

Ik weet van mijzelf dat ik nogal groter geschapen ben dan gemiddeld en Caroline merkte dat nu ook op. Zo…, schrok ze enigszins, ik kan ook wel wat troost gebruiken denk ik… We liepen naar de woonkamer en Caroline knielde voor mij. Ze ontdeed mij van mijn broek en mijn keiharde lul steigerde tevoorschijn.

Zal ik jou eens lekker pijpen? Ze pakte mijn lul beet en stopte die diep in haar mond. Mmm…, hoorde ik haar genieten.

Als een volleerde hoer ging ze heen en weer met haar hoofd. Telkens als mijn eikel uit haar mond dreigde te schieten, nam ze hem weer helemaal tot diep in haar keel.

Ik legde mijn handen op haar hoofd om deze met haar ritme mee te laten deinen. Aaahh Caroline…, dat is lekker zeg, ga door, kreunde ik. Doe ik het goed Hans, jij geil ventje…, zei Caroline, dit wil jij zeker al een tijdje? Ja Caroline, ik fantaseer al jaren over je…, ik vind je zo lekker! Ik pakte haar hoofd nu stevig beet en ze keek mij aan. Mag ik even je mond neuken Caroline? Tuurlijk lieverd, zei ze, alles om jou maar te troosten.

Ik hield haar hoofd stil, stopte mijn lul weer in haar mond en trok haar hoofd met twee handen naar mij toe. Mijn hele lul verdween in die geile mond van haar. Daar hield ik haar hoofd stil en stootte mij keiharde pik in en uit haar mondje. Ik was nu al mijn schaamte kwijt. Hier Caroline, slik die lul in van mij…!

Mmmm…, Aaahh, mmmm…, neuk mijn mond maar, kreunde Caroline. Ik zat hier lekker mijn lul in de mond van Caroline te pompen, en ze vond het nog lekker ook! Ik voelde dat ik zou gaan komen maar ik wilde meer. Ik trok mijn lul uit haar mond, en zei haar dat ik haar wilde neuken. Dat was eigenlijk niet mijn bedoeling, zei ze. Kom op Caroline, vervolgde ik, we zijn nu al zo ver gekomen en niemand komt dit te weten.

Bovendien denk ik dat jij deze jonge pik wel in je kutje zou willen voelen, zei ik. Eigenlijk wel, zei ze opgewonden en kwam overeind, ik ben ook al behoorlijk geil geworden… Ze zoende me vol op de mond en ik ritste meteen de achterkant van haar jurkje los en trok die meteen naar beneden.

Tot mijn verbazing droeg de geen slipje. Daar stond ze dan, Caroline Tensen naakt voor mij met slechts haar zwarte hoge hakken aan. Ik draaide haar om en trok haar tegen mij aan. Ik voelde mijn keiharde lul tegen haar kont aan rijden. Ik pakte haar dikke tieten beet en begon deze te kneden.

Maar amper een minuut later draaide Gert zich om en duwde met zijn kont tegen mijn lul. Ik kon het niet geloven maar ik kon het niet laten met mijn hand naar voren te gaan en die voorzichtig op zijn kruis te leggen.

Ondertussen kreeg ik een keiharde paal. Dat moet Gert hebben gewekt want hij draaide zijn hoofd en keek me met een half oog aan. Ik wou mijn hand wegnemen maar hij nam die vast en drukte die weer op zijn kruis. Toen hij mijn hand los liet wou ik die weer wegnemen maar het was sterker dan mezelf en langzaam bewoog ik mijn hand achter zijn slip en nam zijn groeiende paal vast en begon er zacht aan te trekken. In geen tijd stond zijn lul keihard. Wat een groot geweer dat dat was!

Weer draaide hij zijn hoofd en gaf me een klein kusje op de mond, onmiddellijk gevolgd door een tongzoen. Ik begon harder te trekken en Gert begon harder te kreunen. Dan nam ze mijn lul in haar hand en rolde mij op mijn rug.

Daardoor moest ik Gert zijn lul los laten maar ook hij draaide zich. Zonder een woord te zeggen en zonder dat ik goed beseft wat er gebeurde gaven Kathy en Gert elkaar een tongzoen op amper 15 cm van mijn neus terwijl Kathy aan mijn stijve paal bleef trekken. Ze kusten zo hevig dat het speeksel uit hun mondhoeken viel en op mijn gezicht drupte. Toen nam Gert mijn lul vast en richtte zich met zijn mond naar mijn lul en begon me zalig te pijpen.

Dit maakte ik nog nooit mee! Gepijpt worden door een man! Kathy begon mij intussen te tongzoenen. Na een tijdje stopte ook Kathy met zoenen en bracht haar mond richting lul van Gert.

Ik werd zalig gepijpt door Gert en hij door mijn vrouw. Die nam alles in de mond maar slikte het niet door.

Hij kwam bij Kathy en spuwde mijn zaad in haar mond, ondertussen bracht hij zijn lul naar mijn mond en ik pijpte voor het eerst in mijn leven. Het duurde amper 10 seconden voor Gert zijn lading in mijn mond spoot. Ik wist niet wat me overkwam en wat ik er nu mee moest. Ik vond de smaak niet echt vies maar doorslikken kon ik ook niet. Onmiddellijk daarna kwam Kathy met haar mond nog vol speeksel van Gert en zaad van mij en tongzoende mij.

Het zaad vermengde zich in onze monden samen met het al aanwezige speeksel van Gert, en dat goedje lieten we al kussend uit onze monden sijpelen. Intussen was Kathy op me komen zitten en stond mijn lul klaar om haar hete natte neukgrot binnen te dringen.

Gert zette zich achter Kathy en drukte zijn eikel tegen haar kontgaatje. In een beweging en met een korte schreeuw duwde hij zijn paal in haar kont terwijl mijn lul langzaam in en uit haar kut schoof.

Het sap uit onze monden hing nog in slierten aan onze kinnen. Gert kwam dit al kontneukend oplikken waar hij aan kon. Het duurde niet lang alvorens Kathy luid roepend klaar kwam. Zonder nog iets te wassen of af te vegen vielen we in ons vettig bed alle drie terug in slaap.

Amper een uur of 2 later werd ik weeral wakker en wou opstaan uit deze vieze brij en ging me douchen. Ondertussen kwam ook Gert naakt de badkamer binnen gewandeld en kwam zich beetje beschaamd verontschuldigen van wat er was gebeurd. Omdat Kathy en ik zo flink meewerkte was een verontschuldiging onnodig. Als dank nam hij me vriendschappelijk vast. Mijn lul kreeg weer de kriebels en begon weeral te groeien.

Ik vertelde Gert dat ik wel eens stiekem droomde van in mijn kont geneukt te worden en Gert wou die droom nu wel eens laten uitkomen. Ik bukte mij voorover en met wat Vaseline smeerde Gert mijn kontgaatje in en drukte zijn lul tegen mijn sterretje aan. Niet veel tellen later zat zijn lul diep in mijn darmen en hij neukte me wild. Ik wist niet welk gevoel de bovenhand nam, maar ik vond het zalig en kreunde luid. Daardoor was ook alweer Kathy gewekt en die kwam de badkamer binnen en begon mij zonder één woord te zeggen te pijpen.

Niet veel later voelde ik een warme straal mijn darmen in vliegen en spoot ik zelf een nieuwe lading in mijn vrouw haar mond. Uitgeput stelde ik mij onder de douche en liet het warm water over mijn lichaam stromen. Terwijl ik daarvan genoot keek ik toe hoe Gert mijn vrouw nog eens een flinke beurt gaf.

Hardcore gratis sex op het aanrecht

Vrouwen die mannen pijpen geile carolien

Old-school member Lid sinds: Als dit maar tussen ons blijft, zei ze lachend. Gert zette zich achter Kathy en drukte zijn eikel tegen haar kontgaatje. Het sap uit onze monden hing nog in slierten aan onze kinnen. In geen tijd stond zijn lul keihard. Geen probleem hoor, zei ik, ik pik je wel even op! Daar stond ze dan, Caroline Tensen naakt voor mij met slechts haar zwarte hoge hakken aan. Daarom belde ik zijn moeder maar, de welbekende Caroline Tensen. Ja Caroline, ik fantaseer al jaren over je…, ik vind je zo lekker! Ik probeerde Bob telefonisch te bereiken maar kreeg hem niet te pakken. Oohhh Caroline wat lekker…, oohh. In de ruimte waar de sauna is geplaatst is ook een bubbelbad voor vier personen, ik ging erin zitten en wachten ook niet goed wetend hoe te beginnen af,wat er ging gebeuren. KUTJESNEUKEN THUISONTVANGST VROUWEN